niktitanik11 objavljeno: 20. lipanj 2023. objavljeno: 20. lipanj 2023. Pozdrav svima Molim znalce sa ovog foruma za pomoć. Dakle radi se o tome da sam dobio poštom obavijest o počinjenom prekršaju , snimila me kamera 103km/h kad se oduzme tolerancija 92km/h gdje je ograničenje 60km/h i da im dostavim podatke o vozaču što sam i učinio. Predviđena kazna koju čekam je između 390e I 920e. E sad da agonija bude veća prije par dana zaustavlja me policija sa radarom gdje sam vozio 106km/h kad se oduzme tolerancija 95,4km/h a ograničenje 50km/h. Kazna za to 390e i tri mjeseca oduzimanje vozačke.za prvi put ne znam da li će biti oduzeta vozačka. Vozačku imam 25 godina bez prekršaja , e sad da li se isplati pisat prigovor s obzirom da je ponovljen prekršaj u par dana i gubit živce čekajući ili platit odmah 2/3 kazne to jest 260e , tako i prvu platit kada dođe i ostat bez vozačke na 3 mjeseca i riješit se brige. Što bi bilo pametno sa obzirom da sam nezaposlen navest u prigovoru ili plati i šuti. Pomagajte ako Boga znate. Citiraj
sivko odgovoreno: 21. lipanj 2023. odgovoreno: 21. lipanj 2023. Nitko ti ne brani da se žališ bar na prvu kaznu pa da bar sud nešto smanji.Ako si za drugu dobio već prekršajni nalog žali se na nju. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.