damirzanne objavljeno: 1. srpnja Dijeli objavljeno: 1. srpnja Pozdrav, nasljedio sam stan u kojem imam 6/8 vlasništva , druge dvije osobe imaju svaka po 1/8 ali su Njemački državljani koji žive u Njemačkoj … oni odbijaju primiti sudsko rješenje da se riješi ostavinska … kako njima uručiti sudsko rješenje , i ukoliko se to ne uspije , može li sud donijeti odluku i bez njih ? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 2. srpnja Dijeli odgovoreno: 2. srpnja prije 21 sati , damirzanne je napisao: oni odbijaju primiti sudsko rješenje da se riješi ostavinska Doslovno su odbili primitak rješenja o nasljeđivanju ili ga samo jednom nisu preuzeli na pošti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damirzanne odgovoreno: 2. srpnja Autor Dijeli odgovoreno: 2. srpnja mislim da ga jednostavno ne preuzimaju , znaju šta je i jednostavno ignoriraju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 2. srpnja Dijeli odgovoreno: 2. srpnja Onda će im se dostaviti putem e-oglasne ploče kada se za to ispune uvjeti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damirzanne odgovoreno: 2. srpnja Autor Dijeli odgovoreno: 2. srpnja šta je to “e-oglasna ploča”? i koji su uvjeti ? … mater su mi maltretirali dok nije umrla , a sada maltretiraju mene Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.