Malac1 objavljeno: 4. srpnja Dijeli objavljeno: 4. srpnja Pozdrav, ako mi roditelji Darovnim ugovorom daruju nekretninu od koje ja polovinu darujem trećoj osobi da li tada oni i dalje mogu poništiti Darovni ugovor s rokom od 1 godine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lawbydesign odgovoreno: 4. srpnja Dijeli odgovoreno: 4. srpnja prije 4 sati , Malac1 je napisao: ako mi roditelji Darovnim ugovorom daruju nekretninu od koje ja polovinu darujem trećoj osobi da li tada oni i dalje mogu poništiti Darovni ugovor s rokom od 1 godine? Mogu, u odnosu na polovinu koja se još uvijek nalazi u vašem vlasništvu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Malac1 odgovoreno: 4. srpnja Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpnja OK. Znači ako sve darujem onda više ne mogu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lawbydesign odgovoreno: 4. srpnja Dijeli odgovoreno: 4. srpnja prije 5 sati , Malac1 je napisao: Znači ako sve darujem onda više ne mogu? Tako je, ali mogu darovnim ugovorom uvjetovati da vi darovano ne možete darovati dalje barem neko vrijeme i slično. Kako vi razmišljate o ovom pitanju, moguće je da i vaši roditelji razmišljaju kako da najbolje ostvare svrhu darovanja. Opoziv darovanja je prilično opširna tema pa je potrebno više detalja o tome što se zapravo želi postići daljnjim darovanjem trećoj osobi. Ukoliko je cilj isključivo izigrati opoziv onda i dalje ostaje prostor za opoziv darovanja uslijed grube nezahvalnosti daroprimca (i u tom slučaju je sve prepušteno sudu, ako do toga dođe). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Malac1 odgovoreno: 5. srpnja Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpnja Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.