Jump to content

Porez na nekretnine


petar1986

Preporučene objave

Pozdrav svima,

Imam nekoliko pitanja u vezi s nekretninama i pravnom situacijom koju sam nedavno doživio, pa sam odlučio potražiti vašu pomoć i savjet. Molim vas da mi pružite neka usmjerenja o ovom pitanju.

Prije nekoliko godina, prijateljski smo se dogovorili da prenesem dvije nekretnine na ime svoje supruge. Ovaj dogovor je bio temeljen na međusobnom sporazumu koji smo potpisali, kojim je jasno navedeno da ću ja ostati s tim nekretninama i da će supruga biti pravna vlasnica. Taj sporazum je bio pravno valjan i s obostranim pristankom.

Međutim, tri godine nakon tog događaja, moja supruga želi da se ugovor o prenošenju nekretnina vrati i da se ponovno prenesu na mene da li sada na taj darovni ugovor moramo platiti porez a bez obzira što smo supružnici.

Bilo kakvi savjeti, informacije ili iskustva koja možete podijeliti sa mnom bila bi izuzetno korisna. Hvala vam unaprijed na vašoj pomoći.

Srdačan pozdrav,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija