Pharaoh30000 objavljeno: 10. srpanj 2023. Dijeli objavljeno: 10. srpanj 2023. Osnivač sam i suvlasnik j.do.o. s još 4 osobe. Direktor sam, jedini član uprave i jedini imam pravo zastupanja. Iako sam pismeno (emailom) i usmeno izrazio želju da istupim iz suvlasništva, ostali suvlasnici ne žele mi to omogučiti, čak su ukrali pečat iz tvrtke i onemogučuju me u obavljanju dužnosti direktora, tako da ne mogu proglasiti stečaj tvrtke. Kako da jednostrano raskinem ugovor s njima i napustim suvlasništvo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Luka1234 odgovoreno: 14. srpanj 2023. Dijeli odgovoreno: 14. srpanj 2023. Imate li u društvenom ugovoru odredbe koje se odnose na uvjete, način i postupak istupanje člana iz društva? Bez obzira na odredbe društvenog ugovora član društva može tužbom kod suda zahtijevati istupanje iz društva ako za to postoje opravdani razlozi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.