Jump to content

Zaustavljanje pod zabranom


va94

Preporučene objave

Danas sam imao situaciju di su me kobre zaustavile i ustanovile da imam zabranu upravljanja vozilom od 23.6. Do 23.9. za kaznu koja mi je bila pravomoćna sa 4.4.............stvar je u tome da ja nigdje nisam dobio nikakvu obavijest, niti mi je bila igdje vidljiva zabrana.......početkom 6.mjeseca sam bio u postaji i pitao da od kada mi kreće i nisu mi rekli jer nisu znali da to kao sud odlučuje tj sudac......sad me zanima kako da postupim i kaj da napravim kada dobijem rješenje......žaliti ću se sigurno ali me zanima da li je možda još netko imao ovakvu ili sličnu situaciju 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odavno je izmijenjen zakon da se više ne dobiva obavijest.Nisu znali od kad ti kreće jer ju nisu ni upisali u svoj sistem.Vidljiva bi bila ovdje https://mup.gov.hr/ostalo-48/kutak-za-vozace/283633 ali kad upišu u sistem.Zabrana se upisuje po izvršnosti presude.Da li je MUP dobio presudu točno kad i ti pa je u isto vrijeme nastupila izvršnost i morali su upisati zabranu odmah ne zna se.

Nećeš dobit nikakvo rješenje nego prekršajni nalog na kojeg se može pisat prigovor ili ćeš dobit optužni prijedlog pa ideš direktno na sud.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija