simon86 objavljeno: 31. srpnja Dijeli objavljeno: 31. srpnja Pozdrav, Nedavno mi je umro otac i kuća će se dijeliti na mene i brata (sestra će se odreći svog djela u ime brata radi djeteta). U toj kući živi nevjesta koja se grozno ponaša prema ostatku obitelji i tako se ponašala prema pokojnom ocu. U zadnje vrijeme primam svakakve grozne poruke od njega i prijetnje za nepostojeće dugove te prijetnje da će promijeniti bravu. Koja prava ću ja imati kad nakon ostavinske rasprave budem vlasnik 1/3 kuće. Hoću li ju moći izbaciti ili joj naplaćivati najamninu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. kolovoza Dijeli odgovoreno: 1. kolovoza prije 7 sati , simon86 je napisao: (sestra će se odreći svog djela u ime brata radi djeteta) Radi čijeg djeteta? prije 7 sati , simon86 je napisao: prijetnje da će promijeniti bravu. Ne možete ništa poduzimati dok samo prijeti da će promijeniti bravu. prije 7 sati , simon86 je napisao: Koja prava ću ja imati kad nakon ostavinske rasprave budem vlasnik 1/3 kuće. Ista kao i on, jer ćete biti suvlasnici idealnih dijelova nekretnine. prije 7 sati , simon86 je napisao: Hoću li ju moći izbaciti ili joj naplaćivati najamninu. Nećete, jer je i brat suvlasnik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
simon86 odgovoreno: 1. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 1. kolovoza Pozdrav, hvala Vam na odgovoru Radi se o bratovom djetetu. Što mogu napraviti kada promjene bravu ili ako me opet ne budu puštali u kuću na druge načine? Zar stvarno ne postoji niti jedna pravna mogućnost da se ta osoba makne iz te kuće? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.