Petar411 objavljeno: 12. kolovoz 2023. objavljeno: 12. kolovoz 2023. (uređeno) Postovani, Ugradivao sam prozore na kojima postoji par nedostatak. Reklamacija je prosljedena i u roku od 10-ak dana sam dobio odgovor da je reklamacija zaprimljena i da se stripm s rjesavanjem iste. Koji je rok za rjesavanje reklamacija? Ili za pocetak rjesavanja reklamacija? Hvala uređeno: 12. kolovoz 2023. od Petar411 Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 12. kolovoz 2023. odgovoreno: 12. kolovoz 2023. Rok za odgovor je 15 dana od dana kada su zaprimili Vaš prigovor. Citiraj
Petar411 odgovoreno: 12. kolovoz 2023. Autor odgovoreno: 12. kolovoz 2023. prije 9 sati , Borbena7 je napisao: Rok za odgovor je 15 dana od dana kada su zaprimili Vaš prigovor. Jeste li procitali moj upit? Da, rok za odgovor je 15 dana, no pitam postoji li rok za rjesavanje istih reklamacija? Do kada ja mogu racunati da ce oni meni popraviti prozore koje su tek ugradili? Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 12. kolovoz 2023. odgovoreno: 12. kolovoz 2023. prije 40 minuta, Petar411 je napisao: Jeste li procitali moj upit? Isto vrijedi i za Vas tj. jeste li pročitali moj odgovor. Također, bilo bi lijepo da uskladite svoj način komuniciranja sa pravilima foruma, jer se mi ovdje ovako ne razgovaramo. prije 41 minuta, Petar411 je napisao: Da, rok za odgovor je 15 dana, no pitam postoji li rok za rjesavanje istih reklamacija? Pa pitanje je kakav ćete odgovor u ovom roku dobiti. O sadržaju tog odgovora ovisi daljnje postupanje. prije 42 minuta, Petar411 je napisao: Do kada ja mogu racunati da ce oni meni popraviti prozore koje su tek ugradili? Tko kaže da će biti popravaka? Na svoj prigovor tek trebate dobiti odgovor. Citiraj
Petar411 odgovoreno: 14. kolovoz 2023. Autor odgovoreno: 14. kolovoz 2023. Dana 12. 08. 2023. u 23:21, Borbena7 je napisao: Isto vrijedi i za Vas tj. jeste li pročitali moj odgovor. Također, bilo bi lijepo da uskladite svoj način komuniciranja sa pravilima foruma, jer se mi ovdje ovako ne razgovaramo. Pa pitanje je kakav ćete odgovor u ovom roku dobiti. O sadržaju tog odgovora ovisi daljnje postupanje. Tko kaže da će biti popravaka? Na svoj prigovor tek trebate dobiti odgovor. Odgovor koji sam dobio je da je prigovor tj. Reklamacija zaprimljena i da se stripm dok se ista ne rjesi. Sto trebam shvatiti iz ovog odgovora? Koliko bi trebao maksimalno cekati? Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 14. kolovoz 2023. odgovoreno: 14. kolovoz 2023. prije 4 sati , Petar411 je napisao: Odgovor koji sam dobio je da je prigovor tj. Reklamacija zaprimljena i da se stripm dok se ista ne rjesi. Sto trebam shvatiti iz ovog odgovora? To nije odgovor na prigovor već potvrda o zaprimanju prigovora. prije 4 sati , Petar411 je napisao: Koliko bi trebao maksimalno cekati? Opet se vraćamo na isti odgovor tj. rok od 15 dana računajući od dana kada su zaprimili Vaš prigovor. Petar411 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.