litera objavljeno: 21. kolovoza Dijeli objavljeno: 21. kolovoza (uređeno) Postovani, protiv bivseg supruga se vodi kazneni postupak za obiteljsko nasilje. Radi nastavka postseparacijskog nasilja i nepridržavanja sudske odluke o vidjanju djece, MENI je odredjena mjera stručne pomoći i potpore ("time će se korigirati NJEGOVO ponasanje"?!). Stvar je u tome, dok traje mjera, ja se ne smijem javljati na natječaje za posao (npr.u vrtiću i sl.). Znači, radi tudjih postupaka, mene i djecu se dodatno kažnjava nemogućnosću zaposljavanja i time ugrožava nasa egzistencija. Meni, kao laiku, osim sto je nelogično, nepravedno i apsurdno, to izgleda čak i protuustavno pa vas molim za komentare i misljenja. Hvala lijepa. uređeno: 21. kolovoza od litera Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ancica odgovoreno: 22. kolovoza Dijeli odgovoreno: 22. kolovoza to nema ama baš nikakvog smisla. vama nitko ne može zabraniti da se javljate na natječaje i da se zaposlite. vi zaista imate to napismeno? ili vam je to netko usmeno rekao? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
litera odgovoreno: 23. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 23. kolovoza (uređeno) Hvala na javljanju. Nema nikakvog smisla, zrtvu obiteljskog nasilja i njezinu djecu stavlja u jos teži položaj. Zabranu ne vrsi Czss, ali je on taj koji izdaje potvrde o nepostojanju mjere, a koje se traže primjerice pri zaposljavanju u vrtićima. Upućena je žalba nadležnom ministarstvu, ali dok se to sve rijesi, proći će previse vremena. Mjera koju je Czss odredio prema žrtvi, ne samo da je degradirajuća i utječe na psihičko stanje, nego i na egzistenciju. Apsurd sustava. uređeno: 23. kolovoza od litera Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ancica odgovoreno: 23. kolovoza Dijeli odgovoreno: 23. kolovoza javite se: https://solidarna.hr/fond-za-zene/ i zatražite financijsku potporu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
litera odgovoreno: 23. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 23. kolovoza Cijenim Vas prijedlog, ali neugodno bi mi bilo to tražiti. U svakom slučaju, informaciju ću podijeliti ukoliko nekome bude potrebna pomoć. Hvala lijepa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.