Jump to content

Nemarni otac


bvp

Preporučene objave

Dobar dan,

Mozda mi netko moze pomoci sa mojim problemom.Moj otac(pokojni 2007)nikada nije rekao da nasa vrt i dvoriste pripada drugoj zč.Od 1971 god.koristimo dvoriste i vrt.Izmedju nas i susjeda nikada nije bilo problema,ni sada nije problem samo ne znamo sto napraviti tocno da se upisem kao vlasnik.Susjed je predlozio da da izjavu kako nikada nije koristi,posjedova taj dio zemljista(koje je na njemu).Mi znamo među između nas,ali kamena nema(granata pala u među za vrijeme rata).ZČ se treba dijeliti,gruntovnica ima 493²povrsinu sa mojom i njegovom zč,ZK 306²samo sa mojom zč.Ako je netko uspio razumjeti moje pitanje i moze pomoci,bili bi susjed i ja zahvalni.

Hvala unaprijed

uređeno: od bvp
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kako nemate osnova za razvrgnuće jer niste suvlasnik, eventualno bi mogli ići na stjecanje vlasništva dosjelošću gdje bi susjed dao izjavu da vam je taj dio dan u posjed (ocu) bez ikakovih primjedbi i uvjeta te bi na osnovu toga imali baremistinit i pošten posjed a poslije odluke suda eventualno i na parcelaciju temeljem Zakona o prostornom uređenju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija