Jump to content

Alimentacija


Petra007

Preporučene objave

Pozdrav, imala bi pitanje. Majka sam dviju predivnih djevojcica od 13 i 6 godina. Nakon rastave su zivjele sa mnom. Bivsi suprug je okrenuo starije dijete protiv mene a da ja nisam primjetila. Tuzio me s namjerom da djeca idu zivjeti kod njega. Starija je to željela iako je meni lagala da želi biti kod mene. Bivsi je pokusao 2 puta suicide, bio na psihijatriji. U tijeku mu je sud radi prijetnji smrcu upucenih meni. Uglavnom, cijeli zivot mi je bio kalvarija. Czss je rekao da sve sto se dešavalo, da je to bilo i proslo. Misljenje je bilo da mogu stanovati kod oca. Sud je prihvatio njihovo misljenje. Sad imam dva pitanja: 

1.na koji nacin da podnesem tuzbu za manje dijete, jer ono zeli zivjeti kod mene. Svaki puta kada mora ici natrag ocu, place da zeli ostati kod mene. 
2.zanima me u vezi alimentacije. Moram placati 320€ z obje curice.

međutim, ja sam u drugom stanju sa svojim sadasnjim partnerom i morat cu na bolovanje i padam na 80% place. +imam auto uzet na leasing jer mi je neophodan za posao i tu imam 150€ ratu+premija kaska jer mora biti. (Stari mi je prestao raditi i drugog nacina nisam imala za uzeti auto). Necu moci to placati. Kome se obratiti za smanjenje alimentacije? Hvala i lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija