Jump to content

Efikasnost MUP aplikacije


zmijoljubac

Preporučene objave

Prijavljivao sam par puta u godina dana nepropisno parkiranje (tri stvari - parkiranje na uskom podignutom nogostupu, na mjestu za invalide i preko nacrtane biciklističke staze). Jednom sam iz znatiželje sjel na klupicu i čekal da vidim koliko vremena je potrebno za reakciju, nitko nije dolazil 50 minuta sve dok vlasnik auta nije došao i odvezao se. Zbog tog se pitam koliko može taj sustav biti funkcionalan. Ima li policija ovlasti uraditi nešto na temelju te slike, na kojoj se gdje jasno vidi prijestup i registracijska tablica? Rade li uopće nešto naknadno po tom pitanju ako i dođu na mjesto ali ne zateknu više vozilo?

Generalno kod tih problema nepropisnog parkiranja, je li bolje zvati policiju ili komunalnog redara?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

oni u pravilu moraju doći i neposrednim opažanjem utvrditi prekršaj. Vaša slika, snimka im je orjentacija. S tim da taj dolazak nitko ne kontolira od šefova, osim nakakvih evidencija u internom sustavu. Lijepo zamišljeno ali u praksi slabo provodljivo iz više razloga, a jedan od njih je da ih ima jako jako malo, a posla previše i da ih ima 10 puta više, zato nekad i ne stignu, osobito ako su to veće sredine. Promet u mirovanju bi se više trebao baviti gradski zaposlenik, bas iz prethodno opisanih razloga. Neće policajac ako dođe okrenut glavu, ali bi to primarno bio posao prometnih redara

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija