Jump to content

Majčino pravo


Marlena1234

Preporučene objave

Poštovani pozdrav, 

Zanima me ovako.Dijete mi ima 5 godina i do nedugo smo obje živjele kod moje bake, djetetove prabake. Sada je od moje bake prijedlog da moje dijete viđa svaku srijedu, četvrtak od 16-20 i svaki petak, da dođe po nju poslije vrtića u 4 i da ostane kod nje petak, subota Nedelja uz to da ju vrati u nedjelju popodne u 17h. To želi da se ispoštuje svaki tjedan. Sada je moje pitanje jel ona to može tako zatražiti i jel može dobiti takvu sudsku presudu da tako puno dijete bude s njom a ne samom vlastitom majkom, koja sam joj skrbnica.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ona ima 69 godina. Dijete je s njom i samnom živjelo u kućanstvu do nedugo dok se ja nisam odselila s svojim partnerom u stan. Kada je bila par puta s ocem kod nje, igrala se normalno, no prije dok smo živjele kod nje, bile su Povezane jer joj je ona glumila tako reći majku a ja sam bila u sjeni. - sada živimo 10ak minuta od njezinog stana ali uz to da smo samo ostali u ovome kvartu zbog kćeri, jer joj je tu vrtić. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija