Jump to content

Kazna + bonus kazna


anonimno

Preporučene objave

Počinio sam prkršaj nepoštivanja postavljenog prometnog znaka "obavezan smjer lijevo".Znak je bio na ulazu na zatvoreni dio Riječke zaobilznice.Nakon vožnje od cca 1,5 km zaustavlja me policijski službenik dok drugi sjedi u autu i piše kazne još dvojici vozača koji su zaustavljeni prije mene (na toj istoj cesti na kojoj se i oni sami nalaze).Policajac mi govori da je zabranjen promet cestom jer ista nije otvorena .Ja ga "uvjeravam"(moja greška) da takav znak nije na ulazu u cestu.Nakon našeg uvjeravanja izlazi drugi policajac iz službenog vozila i govori kako se tamo nalazi znak obavezno lijevo.Završavamo raspravu policajac je zapisao podatke i ja odlazim.

1.Lagano se vozeći 10 minuta prije i oni su počinili isti prekršaj vidio ih svojim očima.Dali su smjeli biti na tom mjestu ?

2.Kao nagradu još mi je zapisao Kaznu za ne korištenje pojasa (kojega koristim uvijek kao i tada) za svjedoka imam suvozača svoju dijevojku.

Kako složiti žalbu prek. sudu a da ne napišem kako je policajac LAGAO jer oni imaju prioritet kod suca?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija