Jump to content

Riješena prijava bijega s mjesta nesreće


Krokodil11

Preporučene objave

Pozdrav,

Danas sam dobio pozitivno riješenje očevida za prometnu i bijeg s mjesta nesreće. Zanima me isplati li mi se raditi privatnu tuzbu protiv bjegunca posto sam imao i troskove slepanja nakon prometne, duzi vremenski period mi nije rijesen slucaj (prekoracen je onaj rok od 30 dana), auto stoji u ne voznom stanju i cekao je rijesenje ocevida. Zaposlen sam kao student u dostavama gdje vozim svojim vozilom.

 

Zanima me:

1. Koji je realan rok za ocekivati rijesenje tuzbe, moze li to u potpunosti propasti ako ode u zastaru, kolike troskove za dizanje tuzbe mogu ocekivati?

2.Moram li auto drzati u razbijenom stanju kroz cijeli sudski proces, ili se mogu naplatiti od njegovog osiguranja koliko oni daju, pa dalje preko tuzbe traziti ostatak troskova?

3. Jel bolja opcija žaliti se osiguranju na procjenu štete pa onda to sve dizati na sud i ujedno tamo tražiti od suda sve ostalo što želim naplatiti od krivca?

 

Bilo koji drugi savjet oko situacije je također dobrodošao i unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija