Jump to content

Dug prema Diners riješen


zpostic

Preporučene objave

Pozdrav

Imao sam dug prema Diners kartici u iznosu od cca 20.000 kn. Htio sam aktivirati uslugu na Erste Visa kartici plaćanje na rate te su mi telefonom odgovorili da sam dug riješio (nakon 10 godina plaćanja na rate) ali da 2 godine nakon toga još ne mogu koristiti njihovu uslugu plaćanja na rate.

Prije godinu dana Odvjetničko društvo Leko i partneri su mi poslali obavijest da postoji dug prema Diners od cca 20.000 kn što je nemoguće jer je dug zatvoren a ovo su očito kamate! Da li da poduzmem nekakvu nagodbu da ne plaćam cijeli iznos jer ovo je sad previše a i više nisam u cvijetu mladosti. Nikad nije aktivirana ovrha jer sam redovito uplaćivao koliko sam mogao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo je dokument. Nema osjetljivih informacija osim adrese. Načelno 2013 sam dobio rješenje o ovrsi koja nikad nije aktivirana jer sam mjesečno otplaćivao koliko sam mogao. Bio sam dugo nezaposlen te su možda i to uzimali u obzir. Uglavnom glavnicu sam otplatio što su mi i potvrdili iz Erste...Vidim da je kartica na nuli sa 31.03.2023....odgovor službenice.

Znači uspio sam otplatiti glavnicu, nikad nisam osporavao dug, i nakon tog dopisa Odv. društva cijelu godinu uplaćujem određene iznose iz straha od ovrhe. Svakako bi htio zatvoriti tu priču jer neću više imati mogućnost slijedećih 10 godina otplaćivati to. Možda postoji mogućnost kakve nagodbe, na pola ili sl.

DINERS.pdf

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija