Jump to content

Jedno pitanje o zaštićenom računu


rudolf.kovac

Preporučene objave

Poštovanje. Molio bih jedno mišljenje o zaštićenom računu. Naime danas nakon 15 godina sam konačno od blokiran,(ne ja već račun 😄) i sad nisam siguran što napraviti. Da li odmah zatvoriti zaštićeni račun ili sačekati još neko vrijeme. Jer opečeni puše i na ladno. Pošto sam u mirovini odbijalo se leva-leva i preko Fina-e i HZMO normalno kada se moglo oboje. Danas je bilo zadnje i svitli zeleno da su odblokirani računi da sam od radosti zamalo proplaka. A nakon 15 minuta počelo mi se vrzmat po glavi šta dalje. Zato molim cijenjene forumaše da mi pokušaju objasniti kako dalje. Da li da zatvorim odmah ili ga ostavim otvorenim još neko vrijeme. Hvala na razumijevanju i na vašim odgovorima. Lijep pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 19 sati , Borbena7 je napisao:

Ako su svi dugovi podmireni, onda ga zatvorite. 

Hvala na odgovoru Borbena7. Izgleda da je sve podmireno, HZMO ne odbija ništa već dugo,a Fina je gotova s njihove strane. Iako ću ja osobno otići na HZMO pitati da li ima još nešto mada mislim da ako ima da bi oni već to naplatili zar ne? Kako bilo zahvaljujem na odgovorima tokom druženja s vama na forumu, želim vam svako dobro i nastavite pomagati ljudima svojim odgovorima. Lijep pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , rudolf.kovac je napisao:

Iako ću ja osobno otići na HZMO pitati da li ima još nešto mada mislim da ako ima da bi oni već to naplatili zar ne?

Slobodno ih pitajte, jer imate pravo na ovu informaciju. Možete ih zatražiti i potvrdu o dugovima koji su se prisilno namirili temeljem njihovog postupanja.

Da, već su bili dužni postupati, ako su zaprimili zahtjev za naplatu preko mirovine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo lagani update o mome slučaju. Bio sam u HZMO sve je riješeno, nema ništa,sve čisto napokon slobodan od ovrha. Zatvoren zaštićeni račun i od sljedećeg mjeseca novi život. Borbena7 i svi ostali hvala vam još jednom na vašim odgovorima i savjetima želim vam puno sreće svima. E sad mogu popiti pivo 🍻 u miru. Živili. Pozdrav iz Splita.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija