Jump to content

esad, da se javim


esad

Preporučene objave

evo mene opet na starom dobrom legalisu. prije svega čestitke urednicima što su onemogućili anonimnim posjetiteljima pisanje postova, sa tim sam upoznat već ranije ali jednostavno nisam imao vremena za rad na ovom forumu jer kao što vidite došla su lijepša vremena (mislim na prognozu) pa sam kod kompjutora samo ujutro i navečer. dakako imam i puno obaveza na forumu uhbl-ptsp, tako da sam bio vremenski ograničen uključivati se u postanje na legalisu. usput da obavbijestim sve koji su koristili moju web stranicu da je ista hakirana i trenutno radim na oporavku.

pozdrav urednicima i forumašima legalisa od esada :thumbs:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nakon hakiranja stranice razmišljao sam o komercijalnom hostingu, međutim došao sam na još bolju ideju na kojoj se već radi a to je da ču sve svoje sadržaje objavljivati na web stranici uhbl-pts koja je puno sigurnija i gdje ću imati podrške i pomoći jer sam do sada radio sam.

svi sadržaji koji su bili na mojoj web stranici su sačuvani i bit će objavljeni uz mnoge druge sadržaje koje sam prikupio a o tome če te biti na vrijeme obaviješteni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija