Jump to content

nasljeđivanje oca koji je u drugom braku


anonimno

Preporučene objave

Sad ću navesti sve. Nisam imala pojma za otkup stana koji su prodali da bi kupili kuću. Potom su digli x kredita za tu kuću i tu sad nastupam ja. Otac je umro a željela sam imati bar dio njega ( inače nisam dobila ništa niti školovanje, niti udaja, nije niti došao i to dva puta, imam dvoje djece koje je vidio kad su bila već velika ) Dakle, poslije njegove smrti ja se primam nasljedstva 1/5, s tim da joj ostavljam na doživotno uživanje. Nije zadovoljna, svašta mi je rekla, a nisam ni ja zadovoljna s tim da plaćam ne znam koliko dugova i na kraju opet nemam ništa. Eto, to je cijela priča. Znam da ne mogu pobiti izjavu koju sam već dala, ali stvarno se želim riješiti svega toga i biti s mirom. Pod ovim uvjetima mi ne treba ništa. Pametni i upućeni, pomozite!!!! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E pa o tome i govorim, to nije dobra ideja, jer time ostajemo i ja i ona bez dijela. Bilo bi bolje da me isplati ako može. Da li se može napraviti fiktivni ugovor o isplati, s time da se to napravi čim prije a ona mene isplati kad bude mogla. Znam da je to dvosjekli mač, ali mislim da me ne bi prevarila baš tako drastično. Zbog svega što njoj dospijeva bolje je da se to riješi, jer do završetka ostavinske i njoj su ruke vezane

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija