Jump to content

teror u stanu i oslobađanje istog


anonimno

Preporučene objave

Trenutno s majkom i ocem živm u stanu koji je majka naslijedila te je isti darovnim ugovorom prepisala na mene i trenutačno sam ja 100% vlasnik uz napomenu da smo prilikom darovnog ugovora naveli da majka ima pravo doživotno živjetu u tom stanu. Problem je otac, koji prilikom svakog pijanstva (koja su vrlo česta) maltretira mene, a posebice moju majku, fizički je napada i prijeti, zbog čega je već i osuđen. Nekoliko puta smo mu već nudili razne opcije njegovog izlaska iz stana no on ih uporno odbija smatrajući da ima pravo na polovicu stana. Na koji način mogu izaviti majku i sebei z ove situacije, tj. može li ga se deložirati ili nešto slično. Molim sve pravne opcije.

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U tužbi izložiti problem i priložiti presude kojima se otac proglašen krivim za kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji (ako je osuđen za to djelo) i zamoliti za hitnost.

 

Za svako iduće nasilje ponovno prijavljivati jer policija i sudovi imaju naputke da u takvim lsučajevima postupaju žurno, a sudovi imaju naputak da su praktički poželjne zatvorske kazne! Dakle ako vam stvara probleme nasiljem nastaviti s prijavljivanjem, a istodobno podnijeti tužbu za isljenje. Dok bude u zatovru nek parnični postupak teče i lakše će vam proći vrijeme

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija