Jump to content

kanadsko nasljedno pravo


anonimno

Preporučene objave

Molim vas za pomoć!!Nasljedila sam neke novce od pokojnog strica iz Kanade.No on je imao skrbnike kojima je ostavio oporučno namještaj i neke sitnice.No oni nisu zadovolnji time i sad su mi stopirali isporuku novca koji sam nasljedila,tvrdeći da i oni trebaju dobiti nešto od tog novca.Mene kontaktira odvjetnik koji je zadužen da mi oporučno isplati te novce,ali mi se čini da on radi za njih isto.Pa me zanima ako se netko razumije u njihov zakon pa da mi pomogne? Dali ja imam pravo da mi bez obzira na njihovu tužbu koju su oni uložili na sudu,tražim isporuku novca i dali je ta tužba upće moguća,jer koliko ja znam da je kod nas oporuka iznad svega i da bi ja to trebala dobiti bez obzira na tužbu?Pomozite,hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Postovani,

Mi smo imali isti slucaj s pokojnim ocem kji je zivio i radio u Njemackoj.

Umro je prije dva mjeseca. Imao je neke sitnrnovce na banci. Trazi broj tel od banke i neka ti posalju papire gdje trebas ispuniti da si ti oceva nasljednica i da novce prebace na tvoj racun. Od nas su trazili kopiju putovnice i Smrtni list od oca. Cekali smo neko vrieme ali su novci stigli prije par dana.

Nedaj se i bori se za svoje. Ponekad to uzme vremena ali se isplati cekati.

Mi imamo tatinu sestru koja je isto tako zaustavila racun dojavom o ocevoj smrti ali ona tu nije vise nista mogla napraviti.

Jednostavno reci da si ti jedina nasljednica i da ti posalju dokument za zatvarane racuna te drugi dokument za prebacivanje njegovih novaca sa njegovog na tvoj konto. I to je to.

Zelim ti sve najbolje!!! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija