Jump to content

lipanj


anonimno

Preporučene objave

majko moja... jao, ne znam kaj da ti kažem.. ja sam isto prijavila za kraj lipnja.... i živjela u nadi da ćču i dobiti kraj lipnja.. Ništa, drži se kaj da kažem... MOžda je tako i bolje. budimo pozitivni, imati ćeš onaj duuuuugački vikend na kraju lipnja.. a da su te stavili na kraj.. ne bi ga imala..

 

hvala što si podjelila s nama primitak svog poziva.. drži se.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ljudi koji ste dobili pozive za lipanj, javite se da znamo za koje datume ste dobili. nije bitno hoćete li izaći ili ne, nego samo da mi ostali koji željno svaki dan iščekujemo poštara znamo što nas može čekati, tj. da znamo do kojih datuma su poslali.

svi smo u istoj kaši, pa zato pomozite.

ja sam jutros čekala poštara k´o da će mi donijeti poveću svotu novca. srce mi je lupalo 200/h, pa kad sam vidjela da je izašao iz ulaza, odahnula sam, ali sam usput popila i tableticu za smirenje. grozno. kakva li ću tek biti kad dobijem tu čarobnu žutu kovertu!

hvala svima koji odgovore!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

i ja sam dobio obavijest da polažem od 11. - 13. Nije mi baš bilo drago kad su mi javili sa suda, a sad mi je svakim danom sve gore. Počeo sam ponavljati prije par dana, pa sad žurim da stignem do ispita. Pokušavam suzbiti paniku, al' kad bacim pogled na pitanja padnem u totalni bed. Jel' moguće da se stvari tako brzo zaboravljaju...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

panika pred ispit je sasvim normalna a na dan ispita imate osjećaj da vam u glavi leti hrpa informacija i da ne znate gdje šta spada. a onfda sjednete i sve krene normalno. i onda shvatite da ona neka ''nemoguća'' pitanja se zapravo postavljaju sporedno, onako usput i da zapravo nisu presudna za prolaz. govorim iz osobnog iskustva budući sam jučer položila. i dobar dio znanja nisam uspjela pokazati jer to nisu ni tražili, naprotiv, još vas zaustavljaju ako krenete u širinu. mogla sam proć i sa manje učenja. svi su bili nadasve ugodni, pomažu i drago im je kad znate odgovore na pitanja.

 

moj savjet: ponavljajte sad ono najvažniije, pustite detalje jer bez njih možete proći a bez osnovnih pojmova ne.

 

SRETNO!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

danas sam dobila poziv za 28. i 29. 6. pismeni i i onda u ponedjeljak 2.7. usmeni.jaako sam sretna,i žao mi je što i neki drugi nisu bili sreće kao ja i iskreno suosjećam-držte se.Mislim ništ to na kraju krajeva ne znači mogu izaći i 15.7. pa opet pasti,zar ne?molila sam da me stvave početkom srpnja i imala sreće-hvala im.Sad mi samo još treba neka dooobra komisija i....... držim svima fige i sve će biti ok!!!!!!! :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eto i ja dobih poziv u četvrtak za 14., 15. i usmeni 18. lipnja. Bojala sam se da me ne bi prebacili za rujan. Tražila sam početkom roka, pa sam zadovoljna datumom. Dobila sam malo slobodno na sudu pa bi mi bilo bed da sam puno kasnije.Samo mi je čudno što su mi pismeni četvrtak i petak, a usmeni u ponedjeljak, a ne subotu. Još 2 tjedna, odbrojavam... Još da objave komisiju koji dan prije... Ako je tko isti datum, javite se!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

eto.. slabo se lipanjski supanici javljaju.. svi uče punom parom,,a ja se za ovaj pravosudni osjećam kao na dijeti..ono stalno govorim.. od sutra ću luđački početi učiti..( kao ono.. od ponedjeljka sam na dijeti) a ne mogu više nego što učim. CIjeli prokleti dan sam za tom knjigom, uz redovite odlaske na legalis, i još uvijek me peče savjest da dovoljno ne učim i da ništa nisam zapamtila.. poludjet ću

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lipanjci, javljajte se, kako Vam ide ponavljanje/učenje? Ja imam osjećaj da ništa ne znam, što vjerovatno nije ni daleko od istine, a tako mi je još malo dana ostalo do ispita. Također, ne znam ni kako da se više izorganiziram što se tiče ponavljanja, kad da šta ponavljam, kad da čitam pitanja... Kakva je situacija kod Vas? :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bok!

 

hvala ti, poslala sam ti pm, a i ako stisnes na profile vidjet ces moj mail.

 

ma jel ima netko ovu presudu s usmenom oporukom, kakve sam srece mogla bi me bas ta zapast jer je bas nemam.

 

Tako mi se na drzavnom dogodilo,dobila sam akt kojeg sam zadnji dan uspjela nekako iskopat!!

 

Uf...

 

anngee..hvala!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija