Jump to content

možda ostanem bez djeteta


merica

Preporučene objave

Molim nekog za pravni savjet. Prije neki dan bili smo kod moje sestre i mala starija - 3 godine je počela urlati za bakom eto doslovno urlati i neka žena je anonimno prijavila policiji kako je moj suprug nju ''udarao tako da je odskakala od poda'' a on je protresao za ramena da prestane jer ju je čula čitava ulica. Kasnije sam shvatila da žena nije uopće mogla viditi zašto mi se mala derala i to je protumačila kako je htjela i idući dan mi dođe prijatelj i kaže kako mu se kolegica sa posla hvalila kako je prijavila nekog za zlostavljanje djeteta pa smo otkrili tko je. Nakraju smo morali ići na razgovor u policijsku postaju i zaprijetili su nam da nam čak socijalno može oduzeti djecu. Igrom slučaja imamo dosta poznanika policajaca koji su spremni posvjedočiti da mi je suprug uistinu odličan sa djecom i uvijek strpljiv i da ih nikada ne udara, ali svejedno je ušlo u obradu i nek se nešto neda bog dogodi bez problema ostajemo bez djece. Još jedna stvar imamo informaciju da je žena prijavila čak svoju sestru za zlostavljanje djece očito joj je to neka bolesna zanimacija. Što da radimo, kako da se postavimo, strah me iti biti blizu mog djeteta ako počne urlati (malo ju je razmazila baka) da je ne bih udarila i tako ostala bez nje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zbog "trešnje" djece sigurno nećete ostati bez iste, ali bi mogli imati redovite posjete za psihosocijalnu pomoć.

Nemojte shvatiti kao napad na vaše roditeljstvo, ali ipak imajte na umu da je fizičko nasilje najlošiji način odgoja djece jer djete iz toga uči da se problemi u životu (svake vrste) najlakše rješavaju fizičkim obračunima.

 

Svojoj susjedi ne zamjerajte prijavljivanje jer su stavovi o zlostavljanju različiti i tolerancija na nasilje (bilo fizičko, psihičko, emocionalno, ekonomsko...) nije kod svakog ista.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija