Jump to content

Pomoć-savijet traži veteran .....


allman

Preporučene objave

U mirovini sam po čl.6a (inv.mirovina ) već 1,5 godinu. Mirovina mi je sada 3680 kn, umirovljen sam kao DVO po činu bojnik.

Zanima me da mi netko kaže, kako pokrenuti procijenu radne sposobnosti, koji mi dokumenti za to trebaju i tko vrši istu. Po dobivanju procijene šta i kuda dalje......da li će mi se i kolko povećati sadašnja mirovina nakon toga postupka i koji su realni postoci koji se daju na komisiji (imam dg chr.PTSP, dugogodišnje evid. probl.sa kralježnicom, dragovoljac od 1991god,dooobar ratni put,DVO do 2006) .Nemam RVI...Molim savjet i neki izraćun.Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebate otići kod svog liječnika opće prakse i kod pravnika u mirovinsko, a oni će Vam kada vide Vašu dokumentaciju točno reći što morate učiniti.

 

Da Vas podsjetim, ima ponešto o tome za pročitati i ovdje.

 

Čudi me da dosad to niste riješili.

 

Što se tiče izračuna, sa svim ovim podacima koje ste dali to je nemoguće sve do vještačenja-procjene odnosno rješenja o radnoj sposobnosti gdje se može vidjeti u kojem omjeru Vam je priznat rat-mir, opća ili profesionalna nesposobnost..........

 

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija