Jump to content

Pomoć od Zaklade hrvatskih branitelja


ante3

Preporučene objave

Već dugo nitko ništa ne piše o Zakladi hrvatskih branitelja tj. o pomoći koju su zatražili hrvatski branitelji. Pročitao sam u Vukovarskim novinama intervju s upraviteljem zaklade g. Zvonkom Milasom. Imenovani gospodin kaže da su pretrpani zahtjevima (21045), a do sada je obrađeno 2200 zahtjeva. Pozitivno je rješeno 220 zahtjeva što je tek 10%, a iznosi su između 2000 - 3000 kuna. Upravitelj kaže da veliki broj branitelja šalje zahtjev "ako prođe-prođe" te na taj način otežavaju rad Zaklade. Ako je netko od vas dobio pomoć neka se javi i potvrdi ove izjave. Ne znam dali su oni kojima je zahtjev odbijen dobili pismenu obavijest o tome. Komentirajte na ovu temu da postane bar malo jasnija. Pozdrav!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na stranici koju ste naveli mogu se pročitati informacije koje su manje-više poznate. Posljednji članak je star mjesec dana a govori o pretrpanosti Zaklade zahtjevima i da se isti neće zaprimati do listopada. Mene zanimaju informacije novijeg datuma tj. konkretni slučajevi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija