Jump to content

Poziv na komisiju za RVI


konj

Preporučene objave

Jedno općenito pitanje koje me je najviše oštetilo je u kojem roku ili razdoblju se mora izaći na prvostupanjsku komisiju za rvi kada se dostavi medicinska dokumentacija i pokrene zahtjev za invalidnošću...kod mene su prolazile godine.............jer se čekalo da me država pošalje na određeni pregled na koji nisam bio pozivan i na koji nisam mogao nikako utjecati.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za rok u kojem treba Liječničko povjerenstvo donijeti svoj nalaz i mišljenje nije bitan dan kada ste podnijeli zahtjev, već dan kada Liječničko povjerenstvo od nadležnog prvostupanjskog tijela zaprimi zahtjev za vašim pregledom zajedno sa vašim spisom predmeta.

Liječnička povjerenstva daju nalaz i mišljenje u roku od dva mjeseca od primitka predmeta.

Naravno, u praksi nije tako, jer je povjerenstava malo (svega 4 prvostupanjska i jedno drugostupanjsko), čine ih liječnici koji osim što rade u povjerenstvima imaju svoj "redovan" posao, odnosno nalaze i mišljenja donose 2-3 puta tjedno, a s druge strane zahtjeva je jako puna, pa se sporost u njihovu radu može očekivati još neko vrijeme.

Ukoliko je potreban neki specijalistički pregled, bez kojeg liječničko povjerenstvo ne može donijeti svoj nalaz i mišljenje, taj rok će se - kao u vašem slučaju - nažalost još produžiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija