Jump to content

HRVI - prava?


OKAN

Preporučene objave

Hehe

Je istina je imamo jako puno prava govore svi kojima su potrebni glasovi za svakojake izbore. I svi govore općenito a ne po kategorijama.

Kod T-coma imaju ( nisam siguran ali je tako nekako ) besplatne minute za HRVI ali morate provjeriti koje kategorije invalidnosti i postotak invaliditeta ulazi u te povlastice. Mislim I i II kategorije 80-100% invalidi.

Uglavnom ako želite saznati u kojem ste košu svi vi osobno lijepo put pod noge i od šaltera do šaltera pa ćete saznati koja prava imate a koja ne.

Postoje i ona nepostojeća prava koja samo neki podobni mogu ostvariti a nisu nigdje propisana. Kao ono pravo od HZZO-a da svi ranjeni imaju pravo na isplatu 100 000,00kn. Neki su ostvarili to i završili u pritvoru jer to nije bilo legalno uopće. Poznajem jednoga dobio pa vraćao i još izgubio neke povlastice i suđen za pronevjeru. Hehehe

Zakon je štur i površan i reda radi, pravilnici kojih ima masa i koji jedan drugoga isključuju određuju naša prava pa kako se tko zainati pa ide tjerati mak na konac. Znam istovjetne HRVI ali sa različitim ostvarenim pravima pa si vi mislite koja su vaša osobna prava. Juuuuuhuuuuuhuuuu :tikvan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija