Jump to content

ljudi upomoć


kuki35

Preporučene objave

imam 36god 13god civilnog staža,još sam na bolovanju dobio sam 20 posto na ptsp sa prvostupanjske, na bolovanju od 01 04 2005 i zanima me kada imam pravo na DR bolovanje. Drugo pitanje-vještak u mirovinskom mi je poslao prijedlog za Zg profesionalna 40-60 imam čin desetnika iz rata a navodno trebam dobiti nešto iz specijalne zaboravio sam reći status dragovoljca-3god rata sve prva crta od VK do konavala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kumpa pozdrav

U biti ti se javljam jer smo izgleda što se rata tiče isti tj specijalna + hv s činom zapovjednika desetine.Usto također imam 13g staža ali ja sam pukal u 5 mjesecu i od tada sam na bolovanju s dijagnozom PTSP.Ako imaš kakvih savjeta za mene dobro bi došlo a ja ti mogu reč da kolko znam a to bum provjeril preksutra specijalna ti nosi čin satnika,a na bolovanju si dok te ovo pogano društvo ne odluči poslati u mirovinu.

Za Dom Spremni <

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obavezno podnesi zahtjev HZZO u (popunjava ga tvoj izabrani doktor) za priznavanje prava na 100 % bolovanje od kad si puko. priloži ratni put i med. dok.

U biti ak imas bilo kaj pametno da si olakšam proces koji si ti prošal dobro bi došlo

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pokušao sam i to međutim kod nas u VK izgleda vrijede dvostruka mjerila- znam ljude koji su dobili retroaktivno sa prvostupanjskim rješenjem. A što se tebe tiće, psihić,bolnićko lijećenje,psihijatar i ostali doktori pa kad skupiš nekoliko kila papira sve to skupa predaš i čekaš oko 2god. ako ti u međuvremenu ne pukne film pa se utućeš

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija