Jump to content

samovolja - brutalnost policije


sonyc

Preporučene objave

Neka što više ljudi pročita kako postupaju (zadarski) policajci prema djevojci koja nikada nije kažnjavana, ali je iz za njih "nepodobne" obitelji - Mrak, kiša pljušti, a ja u parkiranom vozilu popravljam šminku za odlazak u kafić..,da bi mi se u trenutku stvorio muškarac od cc100kg.obrijane glave, otvorio auto, jednom rukom mi stisnuo vilicu, drugom vrat...odvezena u PP, nisu mi vračeni kljućevi vozila ni dana potvrda - ostavljena na kiši!! A KOME DA SE JA SADA OBRATIM oni su jači !!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U slučajevima kada građanin smatra da su postupanjem, odnosno ne postupanjem policijskog službenika, povrijeđena njegova prava ili da je došlo do povrede zakona, u vremenu od 0 do 24 sata može podnijeti pritužbu na telefon 92 (Operativno komunikacijski centar (OKC) policijske uprave na čijem se području događaj dogodio) ili na besplatni telefon za pritužbe MUP-a RH 0800 - 0092.

Pored navedenog, građanin koji je nezadovoljan postupkom policijskog službenika može podnijeti i pisanu predstavku nadležnoj policijskoj upravi ili Ministarstvu unutarnjih poslova, koji će sukladno članku 6. Zakona o policiji ispitati navode predstavke i u roku od 30 dana dostaviti odgovor podnositelju.

 

http://www.mup.hr/1166.aspx

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zato postoje žalbe na rad policije. Ima ih svakakvih i oni koji to ne zaslužuju trebaju dobiti otkaz i završiti u zatvoru. Ali u ovoj priči nešto ne štima, noć.........kiša..........ženska..................šminka.........napad ćelavog policajca od 100 kg.......ključevi vozila nestaju... :-?:-?:-?:-?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Ovo je jedan od tvojih postova...

_________________________________________

Re: problem s heroinom Odgovori

 

Sad si za čitav život pečatiran! Daj sve od sebe da to doguraš do zastare, javi se kod Sakomana iako nisi ovisnik kako ti tvrdiš ali pitanje je zašto ti za zaj..ciju treba gram?Reci da ti je to prvi put, olakotne okolnosti će pomoći...ali tjeraj do zastare ako ikako možeš...to ti je topli savjet iz velikog iskustva!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iskrene cestitke, whitedd.

 

Uspio si mi svojom idiotskom izjavom dici tlak u rano jutro.

 

Pa sta ako je/bila ovisnica??? Treba ju silovati odred policije? A sta si ti onaj koji je pretplacen na bacanje prvog kamena?

 

Idem dalje dok te nisam bannirala za iducih 10 godina. I da, hitno povratak na temu jer cu sve izvan iste i zakljucati i obrisati. :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Već neko vrijeme osiječam izrazitu netrpeljivost vaše urednice Ane prema meni...dali je opravdana ili nije prosudite sami...proziva me na osnovu neke idiotske izjave????...znači da me oslovljava kao idiota a ja sam citirao jedam post a ne davao ikakav komentar...stoga smatram da vaša urednica ili ima problema sa vidom ili jednostavno nije normalna a uz to je i nepismena...da ne pišem o opčoj kulturi...Meni je žao ako sam ikoga uvrijedio na ovom forumu ali...smatram da svatko ima pravo na svoje mišljenje i da isto ima pravo da iznese...istina je da se moje mišljenje ne slaže sa večinom forumaša ali dali mi zbog toga treba prijetiti banom???...ok...netko ima moč...pa je koristi...ali...zbog toga što sam vam pokvario jutro???...pa ovako???...na 10godina???...daj čovjeku moč pa vidi kakav je.............................................znači li da se ja moram pokoravati vašem mišljenju kako bi i dalje ostao forumaš???....ne treba meni nitko prijetiti...a još manje me izbacivati...odoh ja sam...jer nemoram se nužno slagati sa vama...božice...vi gazdujte nekom drugom...i trenirajte strogoču nad forumašima kojima je očito bit da vam se ulaguju mišljenjima kako bi u svojim postovima imali kakvu takvu zaštitu sa vaše strane....božice................................nakon ovog posta ide .. :zatvoren: i :crvenikarton: a i post če vjerovatno biti :cenzura: , stoga :mase2: i zbogom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Već neko vrijeme osiječam izrazitu netrpeljivost vaše urednice Ane prema meni...dali je opravdana ili nije prosudite sami...proziva me na osnovu neke idiotske izjave????...znači da me oslovljava kao idiota a ja sam citirao jedam post a ne davao ikakav komentar...stoga smatram da vaša urednica ili ima problema sa vidom ili jednostavno nije normalna a uz to je i nepismena...da ne pišem o opčoj kulturi...Meni je žao ako sam ikoga uvrijedio na ovom forumu ali...smatram da svatko ima pravo na svoje mišljenje i da isto ima pravo da iznese...istina je da se moje mišljenje ne slaže sa večinom forumaša ali dali mi zbog toga treba prijetiti banom???...ok...netko ima moč...pa je koristi...ali...zbog toga što sam vam pokvario jutro???...pa ovako???...na 10godina???...daj čovjeku moč pa vidi kakav je.............................................znači li da se ja moram pokoravati vašem mišljenju kako bi i dalje ostao forumaš???....ne treba meni nitko prijetiti...a još manje me izbacivati...odoh ja sam...jer nemoram se nužno slagati sa vama...božice...vi gazdujte nekom drugom...i trenirajte strogoču nad forumašima kojima je očito bit da vam se ulaguju mišljenjima kako bi u svojim postovima imali kakvu takvu zaštitu sa vaše strane....božice................................nakon ovog posta ide .. i a i post če vjerovatno biti , stoga i zbogom.

 

Odoh ja danas kod liječnika jer mi se čini da imam i ja strahovitih problema sa vidom iz razloga što sam u prethodnom postu uočio toliko gramatičkih pogrešaka i čudnih izjava da ne mogu vjerovati da sam dobro pročitao.

 

Al ajd, čvorak čuči na čamcu..............

 

Whitedd, više puta si najavljivao svoj odlazak na sveopće zadovoljstvo većine sudionika foruma ali čini se da ti se ovdje sviđa pa kad nemaš što pametno napisati, onda natrulih, pišeš baljezgarije i gluposti i napadaš forumaše, uredništvo i moderatore (kako kad).

 

Anu ostavi na miru, kao i ostale sudionike foruma, ako ti nešto nije jasno, upitaj. Tu smo da ti u okviru svojih mogućnosti pokušamo pomoći raznim informacijama ako se radi o tematici koju ovaj forum obuhvaća i ono što ti nije jasno pitaj.

 

Kritike i svoje mišljenje zadrži za sebe jer ne znaš kritizirati (dali znaš misliti, tvoja stvar). Sve si krivo i pogrešno napisao, pogotovo kada se radi o Ani i prouči gramatiku, a ako ne znaš gdje treba staviti kvačicu (Č,Ć) onda kucaj slovo "c".

 

 

btw

 

IGRA ASOCIJACIJE

Ako ti je dosadno evo jedne zanimljive zagonetke.

 

Pronađi uljeza!

 

pronadjiuljezajq1.jpg

 

:zatvoren:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mozes ti naknadno editirati svoje postove koliko hoceds, ali ako moderatori prije toga procitaju sta si napisao i ako je to suprotno pravilima, onda ces dobiti ili upozorenje ili karton ili bann. Osobito ako tvoj post upucuje na aluzije o silovanju zenske osobe. Ili vrijedja druge ili galamis ili pises ljudima totalno pogresne stvari (iscudjavanja da se ne moze biti upisan stan u zem. kinjige ako nije etaziran, nema opoziva darovanja...)

 

Osim sto mene i moje kolege doista nije briga za tebe ( imamo pametnijeg posla nego gubiti vrijeme na mrznju neke xy anonimne osobe), stvarno nas nije briga hoces li postati ili neces. Ali ako vec postas onda se moras pridrzavati pravila foruma. A moj je posao da nadzirem ponasanje korisnika.

 

Ako ti se ne svidja kako ja radim, ne moras ovdje dolaziti jer ovo je PRIVATAN FORUM i pravila odredjuju urednici i moderatori a ne ti. Prema tome, ako ti se ne svidja, imas knjigu gostiju pa se opet tamo zeli ili nadji drugi forum. Ili se pridrzavaj pravila ko drugih 8 tisuca korisnika s kojima nema problema.

 

A o pismenosti... bolje da ne govorimo. I ne ocekujemo tvoje daljnje lamentacije na ovu temu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija