Jump to content

korisno za branitelje


esad

Preporučene objave

mnogi od vas znaju da sam imao web stranicu nakojoj su se nalazile sve korisne stvari vezano za braniteljska prava ali nažalost stranica je hakirana. iz tih razloga otvorio sam svoj blog http://esadnuhic.blog.hr/ sa kojeg se mogu skinuti gotova rješenja o mirovinama i hrvi, zahtjevi, pravilnici i ostalo. blog ću redovno ažurirati sa novim sadržajem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav Esade, stranica ti je odlicna.. Jel mi možeš pomoć u vezi ovoga; od 1993.-1996. g.bio sam u pričuvnom sastavu specijalne policije,sudjelovao među ostalim akcijama i u "Oluji", "Bljesku", Velebit, čišćenje Plitvica itd. Dali mi je kasno za priznavanjem statusa HRVI-a i rješavanje vojne mirovine? Ako nije,odakle da počnem i koja je procedura? Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav Esade, evo malo više detalja o meni i mom statusu: rođen sam 1972. g., zaposlen kod privatnika (prijavljen na minimalac),1993. dragovoljno sam pristupio specijalnoj policiji (pričuvni sastav) i proveo u ratu 2 god. i 8 mj. Nemam status HRVI-a, nisam ranjavan, a što se tiče bolesti prouzrokovanih ratom (kao što je PTSP) možda i imam, ali nikad nisam išao u svezi toga doktoru, tako da nemam nikakvu dokumentaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bez statusa hrvi i statusa dragovoljca imaš minimalne ili nikakve uvjete za mirovinu uzimajući u obzir i godine starosti. ono što bi prvo trebao napraviti je da počneš liječenje ako smatraš da imaš simptome ptsp-a ali za to treba tražiti mišljenje psihijatra. dakle tvoj prvi korak je odlazak kod izabranog liječnika pa se čujemo za par godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 mjeseci kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...

OBAVIJEST!

 

prilikom ažuriranja svog bloga došlo je do pogreške u temi "upravni sud-sudska praksa" tjs. greška je bila u linkovima pod nazivom "više".

sve je ispravljeno i slijedi moja isprika uz napomenu da i dalje šaljete komentare ako uočite neku grešku.

hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija