aseverin objavljeno: 30. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2007. Molim pomoć!!!! Rodila sam prije 4. mjeseca i trenutno sam na porodiljinom. Prije porodiljskog radila sam pola radnog vremena kao profesor u školi, a drugu polovicu u obrtu. Početkom ove školske godine otvorila se mogućnost zapošljavanja profesora moga kadra na puno radno vrijeme i ponudili su mi da potpišem novi ugovor na puno radno vrijeme u školi. Značili to da me oni automatski prijavljuju na mirovinsko i zdravstveno tj. mogu li ja dati otkaz poslodavcu u obrtu (s obzirom da sam na porodiljinom)? Ili se to puno radno vrijeme u školi počinje računati tek pri mojem povratku s porodiljinog? Hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bumbo odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Puno radno vrijeme se počinje računati od dana kada je u novom ugovoru naznačeno od kada stječeš prava po tom novom ugovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aseverin odgovoreno: 1. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Znači li to da se trebam odjaviti (podnjet otkaz) od poslodavca sada ili kad počnem raditi, jer ne znam hoće li to utjecati na porodiljnu naknadu. U školi su mi rekli da taj ugovor neće utjecati na mirovinsko i zdravstveno, jer sam ja ionako sada što se tiče mirovinskog i zdravstvenog na nuli! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.