Jump to content

pauk


liza

Preporučene objave

Tijekom vožnje mi je bilo slabo, pa sam, u panici, zaustavila vozilo na proširenju na dijelu kojeg je i autobusna stanica. Kako sam već bila hospitalizirana radi srčanih problema koji su započeli istim simptomima kakve sam osjetila tijekom vožnje, izašla sam iz auta misleći potražiti pomoć. Svjetla na vozilu su ostala upaljena, čak je i ključ bio u bravi. Kako mi se stanje popravilo, krenula sam prema mjestu gdje sam ostavila vozilo, ali se pauk već "pobrinuo" za njega, iako nije prošlo ni pola sata od parkiranja. Kad sam preuzimala auto i objašnjavala što je bilo policajac mi je rekao da su se i oni čudili što je ključ u bravi i upaljeno svjetlo, ali to ga nije spriječilo da mi da uredno ispisanu uplatnicu za prekršaj i naravno zapisnik i račun za pauka. Jednostavno sam bijesna i mislim da to nije pošteno. Što mi je činiti? Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Samo želim reći da sam odlučila ne trošiti nerve na pauka, pregorila sam 300 kn, platila i sad sam puno zadovoljnija. Doduše, za 300 kuna lakša, ali što je to prema zdravlju. Stara je poslovica da ne dobiva čir onaj na kojega se ljute, nego onaj tko se ljuti.

Toliko. Pozdrav ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija