vepeze objavljeno: 12. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 12. studeni 2007. Da li mogu uređivati grob bez odobrenja osobe koja je drugi korisnik prava ukopa? Javni bilježnik mi je prilikom ostavinske rasprave objasnio da mogu uređivati grob, no da od tog drugog korisnika ne mogu tražiti da u tom uređenju financijski sudjeluje.. Na Pogrebnom zavodu nailazim na potpuno drugu informaciju - da ne smijem poduzeti nikakve radove ako nemam suglasnost drugog korisnika. Suglasnost vjerovatno neću dobiti. Što je istina i ima li itko ideju što mogu napraviti a da grob ipak uredimi? V. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jiri odgovoreno: 12. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. ...ko plaća račune...tj. na koga glasi uplatnica vepeze je napisao: Da li mogu uređivati grob bez odobrenja osobe koja je drugi korisnik prava ukopa? Javni bilježnik mi je prilikom ostavinske rasprave objasnio da mogu uređivati grob, no da od tog drugog korisnika ne mogu tražiti da u tom uređenju financijski sudjeluje.. Na Pogrebnom zavodu nailazim na potpuno drugu informaciju - da ne smijem poduzeti nikakve radove ako nemam suglasnost drugog korisnika. Suglasnost vjerovatno neću dobiti. Što je istina i ima li itko ideju što mogu napraviti a da grob ipak uredimi? V. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vepeze odgovoreno: 19. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2007. Hvala za interes. Ja plaćam račune i oni glase na moje ime. V. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.