Jump to content

tete u vrticu :)


darla_

Preporučene objave

moja seka je teta u vrticu iliti ga odgajateljica. imaju problem s jednim roditeljima, konkretnije majkom jer oca nikad nisu ni vidjeli. ta majka je osoba s hendikepom, gluha je. isti hendikep ima i dijete. majka radi u banci cetri sata dnevno. vrtic placa czss, desetosatni program. majka dijete dovede u vrtic u 7 ujutro i dolazi po njega u 18 popodne. radno vrijeme joj je od 8 do 12. otac djeteta ne radi. imaju jos jedno zdravo dijete u osnovnoj skoli. na pitanje zasto majka ne dođe ranije po dijete kad radi samo do 12, ona odgovara da joj je naporno i nastupa jako agresivno jer je "i njoj potrebno vremena za odmor od njega".

na obavijest moje seke koja joj je priopcila da po novim mjerama ministarstva, dijete u vrticu moze biti max. 10 sati, ona uopce ne reagira.

moze li se kako odreagirati na ovakvo nesto?

nisam rekla da je to nije vrtic za djecu s posebnim potrebama i da se s njim ne moze uspostaviti nikakav normalni kontak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovo je slučaj za stručnu službu vrtića(pedagog psiholog viša med.sestra-tim) koja odlučuju što s djetetom i izrađuje primjereni program za rad sa takvim djetetom.bez obzira što vrtić nije za takvu djecu , zakon već odavno dozvoljava. čak štaviše inzistira na pohađanju takve djece sa djecom koja nemaju ni zdravstvednih ni psihičkih problema.ukoliko imate problem s majkom obratite se socijalnoj službi ! :beba:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija