ema123 objavljeno: 21. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 21. studeni 2007. Da li netko zna kada nastupa zastara potraživanja na dividendu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MASTER odgovoreno: 21. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2007. sporedna tražbina - 3 godine Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ema123 odgovoreno: 22. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sasko odgovoreno: 28. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2008. Tema je malo starija ali imam slično pitanje. Naime jedan D.D. mi do danas nije isplatio dividendu, a istu je morao isplatiti prema odluci Skupstine najkasnije do 31.12.2007. Da li mogu sam pokrenuti prijedlog za Ovrhu računa Društva za navedeni iznos potrazivanja, naravno uvećan za iznos zakonske kamate od 31.12.2007. do dana isplate? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.