fric objavljeno: 23. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2007. Evo ljudi ja jos ne vidih cudnije stvorenje od nase urednice....Pa ona bi trebala biti primjer ostalim clanovima a ne ovako ratoborno sa svima tu nesto Ane,Ja mislim da tebi nesto fali cesto pa se raspucas po nama ni krivim ni duznim.Ajde lijepo saberi se ima nas tu dosta koji ce ti pomoc ako hoces ali ti savjetujem da to ne trazis tu,isto koliko mi od tebe da nas ti pravno savjetujes.Odi se barem malo istrcat osim ako nisi puno teska hocu rec debela obzirom da si zakovana za tu stolicu.E vidis ja mislim da je u tome tvoj problem....Pozdrav Ane;) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bigfoot odgovoreno: 23. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2007. Seljačino jedna , idi se nachatavat na Ljubav, erotika, esks, ili ojkat u svome hercegovačkom selu.....Čim neko pokaže malo topline i osobnosti iskoči nekakav ovakav kreten i pita.....voli..li k..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 23. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2007. Bigfoot, za vrijedjanje mog omiljenog korisnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.