Jump to content

Kako vratiti uloženo


vll

Preporučene objave

U braku sam 2 godine.Muž je nasljedio stan koji su moji potpuno namjestili,dali su nam 7000eur,ja sam digla kredit za adaptaciju,imam troškovnik na moje ime,kredit je 60000kn,ja ga otplaćujem,otkupili jedan auto,prodali ga i kupili drugi za koji smo odmah dali 40000kn,a ostalo on otplaćuje!Sad budući da ćemo se najvjerojatnije rastati,želim znati kako mogu doći barem do polovine svega ovoga,jer auto njemu ostaje,to je glupo i za pitat,stan je njegov i od toga i onog u stanu nemam ništa,on kaže dobit ćeš svoje,a ja takvim riječima nevjerujem!Ne mogu otići praznih ruku...,jer nisam tako ni došla u taj stan,a ni živjela u njemu na taj način!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ako se vec morate rastati, u vasoj bi situaciji bilo najbolje da zakljucite bracni ugovor i njime regulirate medjusobne imovinsko-pravne odnose. Najbezbolnije.

 

Ako to niste u stanju sporazumno regulirati, preostaje vam nakon brakorazvodne i parnica za podjelu bracne stecevine u kojoj cete vi morati dokazati ovo sto ste u postu naveli. Toplo se nadam da imate neke dokaze, racune, izjave, svjedoke... kojima cete potkrijepiti i dokazati ulaganja u njegov stan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li to onda znači da on treba meni isplatiti pola vrijednosti auta,koji će njemu ostati,iako je na kredit,ili samo do onog iznosa koji smo otplatili dok smo u braku i kakvu on ima obavezu prema meni s obzirom na moj kredit koji je na 7 godina,a sve je uloženo na adaptaciju stana koji je on nasljedio?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija