anera objavljeno: 3. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2007. Dobila sam poziv za 21.12. Kolege supatnici ako ide tko javite se u čoporu smo jači. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. ja sam mislia da idem, al još nisam dobila poziv ?? jel ti štrebaš il ko ja pokušavaš al baš i ne ide? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 5. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. Pokušavam štrebat, ali mi baš ne ide. Polako me počinje hvatati panika, toliko toga ima. Možda će biti blagi zbog Božića. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 6. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2007. iz čega učiš? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 7. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. Kombiniram neku staru skriptu i onu knjigu sa zakonima. Iskreno mislim da ću past, jako mi sporo ide. Previše je toga. :cita: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 7. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. ja zasad samo iz skripte, ne mogu se skoncentrirat i sva sam očajna i frustrirana zbog toga, i hvata me panika. ipak nisam dobila poziv za 21.12., znači da ću na rok iza nove godine. sigurno će bit na ovom roku euforični zbog Božića, pa će puštat šakom i kapom.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 8. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2007. Ja sam se nadala pozivu u prvom mjesecu, do tada bi možda i uspjela spremiti a ovako nema šanse. :tuzan: Mislim da bi ti rok mogao biti 04.01. Zapni svim snagama da se riješiš toga. Ja ću probati zapamtiti što više pitanja pa ti javim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 8. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2007. Tnx (su)patnice! Moj kolega ide na rok 13.12. pa ti javim kak je bilo i koja su pitanja. Nadam se da ti Ja uglavnom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GASTA odgovoreno: 9. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2007. anera ja ti imam poziv za 21.12. luda sam, ništa ne znam. kao učim al nis ne pamtim. bas me strah. učim iz skripti i ne namjeravam iz niceg drugog. a nadam se euforičnom predblagdanskom raspoloženju, malo sreće, malo znanja= DOBITNA KOMBINACIJA za moj slučaj!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 9. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2007. Meni treba čudo. Možda stvarno Božić upali, pa i oni su ljudi. Mislim da meni treba i novi mozak, jer je ovaj očito zahrđao, baš mi sporo ide. :tupan: Želim i tebi i sebi da za Božić imamo položen DSI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GASTA odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. hvala anera i tebi također, nema ljepšeg božićnog poklona!! ma sve bude dobro, ipak svi na kraju kažu da to nije tako strašno.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mamic odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. I ja idem 21.12. ucim iz neke skripte iz koje je polozila kolegica (MUP), koliko sam pratio pitanja ovdje na Legalisu i ovu skriptu, mislim da je u toj skripti obrađeno sve. Barem po pitanjima sa Legalisa. Ali ipak se i ja nadam Bozicnom cudu, pa da nam ipak progledaju kroz prste. Svima koji idu 21.12. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mimi1 odgovoreno: 14. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. koliko je prošlo od prijave do poziva ja bi da me pozovu pocetkom drugog mjeseca pa neznam jeli rano da ga sad prijavim, i sretno svima koji polažu ovih dana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GASTA odgovoreno: 14. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. ja sam prijavila 13.11.2007. a idem 21.12.2007. pa ti procjeni otprilike, svarno ne znam o čemu to ovisi... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 14. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. Mimi1 bok. Ako želiš da te pozovu početkom drugog mjeseca, mislim da bi bili najpametnije da prijaviš sredinom prvog mjeseca. Ja sam recimo poslala prijavu 27.11. a poziv sam dobila u roku tjedan dana i to za 21.12. Možeš nazvati državnu upravu i pitati do kada su popunjeni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GASTA odgovoreno: 20. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2007. ljudi molim vas drzite mi fige za sutra....... javit cu vam se najvjerojatnije u subotu!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 20. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2007. gastica moja draga, mislim na tebe i držim ti fige, već sam danas počela, samo polako,bez živciranja,diši duboko i bit će sve ok. sretno svima koji sutra polažu. gasta, slavimo sutra, sigurna sam u to ja se za tebe drž se!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 20. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 21. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2007. Ajmo kako je bilo, svi volimo da cujemo detalje ako treba i po 100 puta, sve nas interesuje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 21. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2007. tako je piroman, svaka informacija je dobro došla.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 21. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2007. Prošla! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.