inija objavljeno: 6. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 6. prosinac 2007. Rođena sam 15.09.1952.g., imam 30 godina i 3 mjeseca radnog staža. Moje pitanje je da li imam pravo na prijevremenu mirovinu? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krezumica odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Pravo na prijevremenu starosnu mirovinu žena stjeće s navršenih 30 godina staža i 55 godina života Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
franc7 odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. Molio bih Vas da mi odgovorite na ovo pitanje jer je HITNO! Trebam ići u invalidsku mirovinu i zanima me mora li moja dokumentacija ici sudskom vjestaku ili povjerenstvu u zupaniji kojoj pripadam, ili se to moze riješavati u zagrebu, jer mi je ondje liječnik specijalist kod kojeg se lijecim i koji mi izdaje prijedlog za mirovinu (opce prakse je u mojoj zupaniji), neovisno o mojoj zupaniji i tijelima koja se u nj nazale?? molio bih da mi netko odgovori Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maks1969 odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. ovako stvari stoje.Za postupak vještačenja kod HZMO nadležna je ustanova po mjestu prebivališta dakle ona u kojoj imaš prijavljeno prebivalište.Oni će ocijeniti svu medicinsku dokumenitaciju i donjeti prvostupanjsko riješenje koje je podložno reviziji (više formalno) u Zagrebu.Nakon toga sve je uhodano.Prekid radnog odnosa,otpremnina i čekanje mirovine 5-6 mjeseci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.