kokax objavljeno: 10. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2007. hy!! ja sam novi na ovom forumu i imam jedno pitanje.ovak pocinio sam prekrsaj u svezi da na automobilu nije bil obavljen tehnicki pregled,al je bil osiguran a to je bilo dana:14.12.2005.rijesenje koje sam dobio od strane suda ulozio sam zalbu jer sam ga registrirao na isti dan(u biti zatecen sam na putu prema tehnickom pregledu) i danas sam dobio poziv da se moram javiti na sud al se nisam,pa me zanima dal meni ide zastara 14.12.2007???? tnx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scampy odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. protekom 2 godine od počinjenja prekršaja predmet odlazi u zastaru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Apsolutna zastara vođenja prekršajnog postupka nastupa nakon dvije godine. Problem može biti ukoliko predmet u žalbenom postupku završi na Visokom prekršajnom sudu. U tom slučaju dan donošenja rješenja na VPS smatra se pravomoćnim i izvršnim rješenjem bez obzira kada će Vam i na koji način biti uručen, dakle i nakon proteka dvije godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kokax odgovoreno: 15. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2007. znaci da mogu mirno spavati jer zalba nije isla na visi sud... tnx na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.