vlak objavljeno: 10. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2007. Zastara mi ističe 1.1.2009., šta se događa ako ne preuzmem rješenje do tada ? Rješenje je za firmu, dali mi mogu napraviti prisilnu naplatu. Mogu li mi nakon isteka roka naplatiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poopsy odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. kakvo rješenje? ovrha?čim se nešto utuži zastara se prekida. Ako je rješenje za firmu (ovrha pretpostavljam) a ne preuzimate pismeno, mogu staviti na oglasnu ploču suda i u roku od 8 dana smatrat će se da st epreuzeli isto. I da onda vam mogu sjesti na račun firme. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vlak odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Radi se o carinskom rješenju za naknadnu nadoplatu carine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poopsy odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. o tome se već nešto pisalo na forumu p aevo link http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=15954&forum=36&2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.