ina objavljeno: 13. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 13. prosinac 2007. Muž mi je imao nezgodu na radu uredno je sve prijavio euroherc osiguranju i oni su napravila ponudu od 15 000 kn. Kada sam ih pitala da mi kazu sto u te kune spada npr. pretrpljeni strah, zivotno ugrozene funkcije i da mi obrazloze koliko kn po kojoj tocki rekli su da mi ne mogu dati specifikaciju obracuna. Mislim da ipak ima pravo znati za sta je koliko trebao dobiti i po kojim uvijetima. Drugo pitanje materijalna i nematerijalna odgovornost drustva po polici osiguranja da li itko zna sto sve ona obuhvaca jer stalno kad ih nesto pitam oni kazu niste postavili zahtjev da vam se i to obracuna. zivotno ugrozene funkcije dali su mu 5% invalidnosti pretrpljeni strah pretrpljena bol Tuda pomoć i njega ako itko zna po kojim tockama još mogu tražiti obracun i isplatu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ina odgovoreno: 14. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. pa zar nitko ne zna sto sve osiguranje obuhvaca koje kriterije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 14. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. Duševne boli zbog smanjenja životne aktivnosti (do 25% - 1000,00 EUR/10% inv) itd. Duševne boli zbog naruženosti (laka - 525,00 EUR...itd) btw imate pravo znati specifikaciju pravične naknade nematerijalne štete također se raspitajte kolika je osigurana svota po polici osiguranja od odgovornosti u tvrtki gdje vam muž radi. Osigurana svota je osnovica za naknadu invalidnosti ako imate policu životnog osiguranja, Amex ili neku drugu karticu i po tome imate pravo na odštetu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.