Ane objavljeno: 21. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 21. prosinac 2007. Draga tix, od srca ti cestitam na uspjesno polozenom j.b. ispitu!!! :pljesce: :pljesce: Prigodno izvodjenje pjesme renomiranoh hrvatskog interpreta Mate Mise i-moj-brat-robijert-takodjer Kovaca "Ja nemam vise razloga da zivim" odgadja se do obrane doktorske disertacije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. čestit Božić svima, malima i velikima neka vam se ispune sve želje velika pusa od Neje ps. ane me iskritizirala, pa evo editirana je uz pjesmu za dr. Rubala da zna što pustiti... ALL I WANT FOR XMAS IS YOU.... GOOD KNOWS WHO Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. Čestit i blagoslovljen Božić, puno zdravlja i veselja svim korisnicima "Legalisa" želi Dsemovca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 25. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 25. prosinac 2007. Objavio gizmmo Aktivan Pristupio: 4/12/2007 Broj objava: 23 Sretan Božić svima!!!! Sretan Božić svima vama na ovom forumu, sigurna sam da svi imamo istu želju za Božić i Novu godinu, pa nam svima to i želim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 25. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 25. prosinac 2007. Objavio Poruka whitedd Veteran Pristupio: 24/5/2006 Broj objava: 124 Re: SRETAN BOŽIĆ ! Pridružujem se čestitkama... 12:12 25/12/2007 malaplava Aktivan Pristupio: 30/12/2005 Broj objava: 14 Re: SRETAN BOŽIĆ ! Sretan Božić svim forumašima !!!!!!!!!! _________________ 10:30 25/12/2007 KSKS1 Novak Pristupio: 29/4/2007 Broj objava: 2 Vrbovec Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 25. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 25. prosinac 2007. Objavio Poruka midi Aktivan Pristupio: 20/9/2007 Broj objava: 11 Čestitke! Pridružujem se čestitkama!!!! 10:44 25/12/2007 dsemovca Veteran Pristupio: 2/1/2007 Broj objava: 628 Đurđevac Re: Čestitke! Svim forumašima, posebice hrvatskim braniteljima čestit Božič i sretna Nova godina, uz što manje postanja oko problema. Sretno. _________________ 9:03 25/12/2007 zkova Prekaljen Pristupio: 3/12/2006 Broj objava: 72 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alfaro odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. * * * * * * * * * * * * * * * ´ * * ´ * * * * ´ * * * * * * * Prijatelji se ne vide uvijek no važno je da su uvijek tu negdje... .i zato svima Sretan Božić i Novo leto. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ´ * ´ * ´ * ´ * ´ * Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tix odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. baš je lijepo imati moderatoricu za frendicu pa onda ona priopći cijelom svijetu ono što bi ti najradije i sama, ali ti se čini malo pretjerano, kao ono, patim od pomanjkanja pažnje i stalno sanjam da će me dečko zaprositi preko semafora na dinamovom stadionu, dok naravno, hrvatski MIGovi ispisuju na nebu da me voli... uglavnom - živjela Ane ! nadalje, svima Vam želim mir i dobro i puno ljubavi i veselja a depresivnog Matu i Mišu i Roberta i Niku Kovača sam odlučila zamijeniti slijedećim svima vam znanim stihovima (Jalta, Jalta, za one koji su zaboravili od kuda ih znaju) ajmo svi: Neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu, neka naša zemlja sva postane sretna. Neka cijeli ovaj svijet zove se bajka, zelena i mirisna, cvjetna sva i nevina livada iz sna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 28. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2007. tix je napisao: livada iz sna. Budalo jedna napusena! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kazimir odgovoreno: 28. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2007. Sretan Vam Božić sa zakašnjenjem, hanuka, Kwanzee, Nova godina, Božić i sva tri Vam kralja... U 2008. godini želim Vam više osobne satisfakcije i još žešće rasprave na omiljenom portalu. Legalis je način života, a svima od mene i sretno.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bigfoot odgovoreno: 28. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2007. Eto i mene....svima dragima i pametnima s Legalisa puno zdravlja, tjelesnog, emocionalnog i psihološkog, puno snage da ustraju u svojim ciljevima, puno korištenja tijela u ugodnim aktivnostima ( ukjučujuči i trljanje sluznica ), puno korištenja duha u pametnim i korisnim stvarima. Da vas nitko ne naljuti zbog svog poremećaja osobnosti , niti zbog svoje ####ne političke pozicije. Da cijene ne rastu i da se ukine alimentacija.....da ne bude više nikakvog nasilja, a da se s nasilnicima postupa pažljivo i pametno kao i sa svim bolesnicima, da nam djeca rastu sretna i zdrava i da se veselimo kad ih takve vidimo.....!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kazimir odgovoreno: 29. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 29. prosinac 2007. ne dat im alimentaciju dobra! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 1. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2008. Objavio Arci Novak Pristupio: 28/5/2007 Broj objava: 8 Želja za svakoga Svim ljudima dobre volje sretnu i blagoslovljenu Novu godine, mnogo zdravlja i radosti, smjeha i lijepih razgovor a ostalo će doći samo od sebe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 1. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2008. Objavio Poruka zerjav Veteran Pristupio: 4/3/2007 Broj objava: 218 zagreb 2008 Svima u godini novoj , neka bu po rimi ovoj : Smijeh i ljubav neka se u Vaš dom toči , a zdravlje neka svaku bolest zaskoči ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 19. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Za covjeka i moderatora koji je obranio svoju rodnu grudu od pozara. Zivio nas Vatrogasac Sam!! za utjerivaca od legalisa: Klikni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Pozdrav starom društvu. Nakon odrađene kazne, evo me ponovo među vama. Kakakv je osjećaj biti izbačen pa se ponovo vratiti, ne mogu opisati, jer to treba isprobati. Hvala Zexu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 21. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Dobrodosao natrag. I urednica ti je otkljucala ulaz, a ne Zex. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Čestitamo na novom iskustvu! Na greškama se uči dok je čovjek živ! Dobrodošao natrag svima na veselje! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Ja jesam nešto naučio, no pitanje je jesu li drugi........... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Sory Urednice, hvala na velikodušnosti! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Ode nam Fidel Castro. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Pa kaj se smije politizirati? Pazi da te netko ne zaključa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Vezano za avatar. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. A čuj, deda je otišel, malo čudno kaj nije prije otišel fizički, nego ovak, al eto ode svakak. Pa, pa deda, pa, pa 15% nečega (he,he,he,) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Sada se može posvetiti novim aktivnostima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.