gizmmo objavljeno: 21. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 21. prosinac 2007. Dobila sam poziv za 11.01.08. jel ima još koga na lageru za taj rok? ajd pa da nas skupa bude strah Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PIXY odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. ja sam ga prijavio evo prosli tjedan, neznam kad če mi doći poziv, vjerojatno dodjem i ja na taj rok.... i strah me, neče vise biti raspolozeni ono blagdanski....naje.ali smo! za koju struku polažes? ja za VŠS i posebni dio informatika, ima li tko da zna neka pitanja s informatike ili sto....pliiiiiiz.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Bok grizmmo, da te utješim nije tako strašno. Moraju se znati osnove i uz malo sreće da se proči. Bitno je da ne šutiš. Držim ti fige!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Grimizno, kad si prijavio? Odnosno, kad si prijavio a kada su te obavijestili da ce bit 11.01.? ja planiram prijavit sredinom 1. Sefica me ful tlaci. A rok mi je u rjesenju do 7. mjeseca. Poludjet cu. Mrzim pritisak! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. pixi na forumu imaš objavljena neka pitanja iz informatike!!! samo se spusti malo niže nači ćeš ih! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Bok Pixy, ako te tješi, ja sam dipl. ing. i sve to s tim drzavnim mi je mi je ko da kineski ucim. Moram prijavit pocetkom 1. a strah me, ne zelim, nisam jos spremna, a sefica tlaci. Majko mila. >Sta je meni ovo trebalo? Uopce nemam feeling Bozica ni nicega, glupi pritisak. Tako je i lani bilo! Kraj godine mi je uvijek teatralan. Sranje. p.s. znate li da li u istom mjesecu moze bit vise rokova, npr. sredinom i krajem mjeseca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anera odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Rokovi su ti obično sveki četvrtak i petak. Poziv za ispit po zakonu moraš dobiti dva tijedna prije ispita. Ako prijaviš u ponedjeljak mogli bi te zvati krajem prvog. Svakako nazovi državnu upravu i pitaj, jako su susretljivi. Nemoj se bojati, uzmi si godišnji, ako možeš i rješi se toga ovako se samo mučiš. :cita: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Ma znam, samo sto sam ja osoba koja voli ic na ispit spremna, a ne nesto naucit a nesto ne. Prosla sam sve osim ZUS-a, EU i JLS. To cu do kraja tjedna onda bi prijavila npr. 10.01. i uzela mjesec dana slobodno (imam godisnjeg jos) i isla pocetkom 2. Jer npr oko 20.01. mi je prerano!!! Al me moja "hefe" ne razumije nikako. Ona misli da je DSI sitnica i formalnost! A nije! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 23. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Ja sam ti prijavila 13.11. i bila sam sigurna da će me zvati na rok prije božića, al evo vidiš. A poziv sam dobila prošli tjedan, al sam znala i par dana prije kad sam jer sam zvala SDU i kažu ti bez problema. Reci šefici nek dođe na legalis da joj objasnimo neke stvari Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 23. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Tnx Anera, a valjda ću imati to malo sreće o kojoj svi pričaju.. il ću bit jedina koja na svijetu koja će sve okinut Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 23. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Pixi, slažem se, neće više bit božićne euforije, djeda mraza i zvončića, doći će živčani i bankrotirani i režati na nas, katastrofa. ja sam isto VŠS, MUP. jel učiš šta? mene božić dekoncentrira i skroz sam ispala iz štosa. ja sam već pokojna što se tiče državnog Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mamic odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Vezano za MUP, stručni dio ispituje Ante Delipetar (to je onaj što ti je potpisao Rješenje), važno ti je da se snalaziš u onom dijelu za koji imaš Rješenje (znači ako si na migracijama onda nauči glavne stvari iz Zak. o strancima itd), a što se tiče ostalog, uglavnom Zakon o policiji, npr. često pita Uporaba sl. psa - sa zaštitnom košarom i bez, Dovođenje bez naloga... i on uglavnom nikog ne davi više od 5 minuta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 23. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Tnx kolega znam tko je Delipetar, on mi je bio u komisiji na razgovoru za posao (a vjerojatno i tebi). A koliko se piše pismeni iz posebnog? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mamic odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. Imaš vremena jedno dva sata, ali ti treba realno oko pola sata, ostalo ti dobro dođe za malo ponavljanja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 26. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. prosinac 2007. Čula sam da na usmenom iz posebnog zna ubost i druge zakone, bez obzira na mjesto rada. A kakve sam sreće pitat će me zakon o prijevozu opasnih plinova ili tako nešto Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PIXY odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. bok gizmmo, ma evo uči se nesto navratio sam ovdje nakon evo par dana, za bozić je bio lom totalni tako da sam nesposoban za učenje, a za novu neču ni izlazit vani nevjerovatn0!!! kaze mi jedna kolegica da samo treba naučit osnove, a ostalje detalje li-la. ma hajde svi čemo proći, netko mozda dio gradiva iz drugog puta... sta ima veze.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PIXY odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. Majo82, nemoj se bedat bzvze, samo uči one osnovne stvari, nemoj se previse zamarat detaljima jer onda nečes znati ni osnove. tako ti ja, samo osnove... nije mi jos doso poziv, al će ubrzo najvjerojatnije, vidićemo se svi na roku i bit će sve OK bez crnjaka na ove lijepe blagdane.... ja sam se za bozić izivio tako da sam si odredio da za novu uopće neću izlazit nego doma učit, jer ako izadjes i saspeš se nema učenja barem 3 dana od posljedica alkohola HE HE pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 27. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. pixy znači božić je bio "naporan". sad karantena, nema zaje.. ma ja se isto nadam da će pitat samo osnove, ak ćemo baš bit takve sreće da pogode neka sranja, a šta sad, ići ćemo ponovo - to se ja tješim tako, a zapravo me hvata jeza Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 27. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. tako je majo, dobro pixy zbori, samo osnove, živile osnove!! a ja ni osnove ne mogu kak spada utrpat u glavu. ponekad se stvarno osjećam ko debil s ovim državnim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. Piksi i Grimizno RULZ!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 27. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. Yeah!!!! Btw sad sam tek krenula zup i zus i u teeeeeeeškoj sam depri!! ovo je za plakat Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PIXY odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. evo da vas utješim nisam tako skriptu ima tjedan dana, al ču ga sad morat stisnut ubiše me osnove.... hahaha ma samo isčitavaš pa če samo da uđe uglavu.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gizmmo odgovoreno: 30. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. joj pixonja nadam se, jedino to i radim, samo čitam.. al sve mi je gore i mislim da nema šanse da sve stignem do 11.01. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 31. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. Ma znate šta, mene te "osnove" ubijaju jer na kraju ispada da su sve osnove. Jucer me dečko ispituje JLRS a ja ko tuka ne znam koje su funkcije predstavničkog tijela!!!! Zna li netko što su to DOTACIJE? Ubit ću se. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
abarth odgovoreno: 31. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. našao sam na www.limun.hr Dotacije (engl. grant, grant-in-aid, njem. Subvention, Transfer, Transfer ohne Auflagen) su novčani iznosi što ih viši državni organi daju nižim državnim organima, poduzećima, granama, regijama i sl. Karakteristične su prije svega za federativno organizirane države. Dotacije mogu biti namjenske (unaprijed se utvrde svrhe – socijalni programi, obrazovanje, urbanistički zahvati itd.) i nenamjenske. Mogu biti vezane (što znači da i korisnik dotacije mora pribaviti određeni dio novca) i nevezane. Izbor primjerene vrste dotacije ovisi o ciljevima države. Država pokušava kroz financijske poticaje utjecati na ponašanje korisnika dotacija. U novije doba u federativno organiziranim državama u ukupnom financiranju javnih potreba sve veći je udio dotacija što ih daje centralna država nižim državnim organima. Dotacijama se najviše financiraju socijalne usluge, zajamčeni minimalni dohodak i zdravstvo. Neke javne djelatnosti, npr. školstvo, obično se financiraju na lokalnoj razini. U suvremenim državama, u ukupnim državnim dotacijama, daleko najveću ulogu imaju namjenske dotacije, koje se najviše koriste za zdravstvo. Dotacije u bloku, odnosno opća podjela prihoda, rjeđe se koristi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.