Jump to content

vozačkaaaaa


Vujca

Preporučene objave

Prvo pozdrav

Evo čitah nekih 3-4 sata pa se odlučih pridružiti.

Imao sam i ja problema sa "plavcima" doduše svojom krivnjom. Bilo je to 16.11.04 Martinje, popilo se i kako to več ide u auto ljepo, polako kad otkud sad taj u plavom puhnem ja a ono 1,72 i drš nedaj.

Uzeše mi vozačku, ponudih im" malu nagradu" za trud kad ono krene sve nizbrdo valjda jedni od poštenih. I onako ljut pijan i bezobrazan ostavim im vozačku i prometnu i odem doma da ne velim "pobjegnem" dok je plavac pisao a onaj drugi zaustavljao druge. I sada prođe duge 3 god a ja nemam ni vozačke ni prometne, dolazilo je nešto poštom ali nisam preuzimao ništa . ŠTA MI JE ČINITI MOLIM VAS POMOČ !!!! Vujo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

3 godine????????????????????

ako niste išli do sada, i ako vam nisu trebali dokumenti, SVAKA ČAST...kako ste registrirali vozilo??? tj.vozite 3 godine bez vozačke, bez prometne i ne registrirano vozilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

još jednom svaka čast'''

 

Ali ajte lipo na MUP i pitajte gdje vam je vozačka, i ujedno dobiti ćete broj predmeta..........što god da su vam pokušali, ako nist ništa primili i potpisali, palo je u zastaru...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija