Jump to content

Položila


đesika

Preporučene objave

Ja sam polagala za SSS, iako to na posebnom djelu ne znači ništa. Kolegica je pala ustav a mislim da je trebala još koji predmet jer stvarno je bila nespremna. Čini mi se da je ona jedna od onih idem , pa kak bude bude. Ali to vam ne valja. Morate učiti e pa ak onda nešto i neznate budu vas pustili na osnovu barem nekoliko točnih odgovora. Meni se na posebnom bile sve ženske ispitivačice. ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Aha, sad mi je lakše, jer sam malo ostala, ipak past na Ustavu, ali ajde, ima tamo zaguljenih stvari.

 

Očekujem da me pozovu ovih dana, tako da računam na rok početkom 2. mjeseca. Prije 15. nadam se jer ću izludit s ovim papirima i zakonima.

A šta je najbolje, stalno me kolege na poslu zovu nešto u vezi ZUP-a jer se pročulo da to učim pa me pitaju stalno nešto.... Ali to mi super dođe, bar ponovim! :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma ja sam čula od svojih da je ovo sve razvikano, da inače nije ništa strašno, pa super već si počela učit tak da ćeš sigurno rasturit, ja imam 31.1. ispit i tek sad sam malo počela. Ja bum trebala imat velku sreću da prođem jer će mi se vjerovatno sve pobrkat do ispita... Ustav sam jedino naučila do sad

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija