sterop objavljeno: 29. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. siječanj 2008. vojni poligon sa glavne ceste kad skreneš kroz šumu jedno 30km i onda kapija prijavnica spustiš se još jedno 1km i onda čudo ,ljepo uređeni objekat ogromna kuhina nova preko puta zgrada isto uređena bočalište mostić crkvica bungalovi sve novo i uređeno.A onda stražara udaljena od svega uvjeti u njoj nisu ni za stoku a ne za ljude,stražar sjeda u kamion i vozi se po cesti jedno 3km u šumu i gle čuda usred ničeg Vila sa satelitskom kožnom garniturom spavaonicama sa tuševima i tri bungalova također sređena hladnača pecara ko iz filmova tu vam naši ######## sa svojim gostima dolaze u lov pucaju cjelu noč iz vozila vozajuči se okolo ,normalno straža se povlaći da onako pijani nebi nekog ubili (htijo sm reči ovo kad budu odlazili u mirovinu svaki če najmanje dobit 40%HRVI ipak treba po noči pucat na jadna stvorenja iz vozila šta da se koji jelen ili nedaj bože vepričina zaleti u vozilo)a vi koji ste ratovali čekajte po bolnicama po par godina da biste dobili 20%i neku bijedu za preživljavanje.Drugi put ču o ######### i igranju Tenisa u ###### u skladištima municije.Eh zaboravih bivši ########. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Editirao Mrljavac. Postoje pravila foruma koje bi trebali pročitati prije nego što nešto ovako napišete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 29. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Htio sm smo reč kako je nekom lako dobit invalidnos u vojsci a neko se mora patit mada je stvarni invalid. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Točno, znamo to svi. Ima nepravde ali ne bi smjeli baš tako žestoko da pišemo o tome (pogotovo nečija imena, nazive određenih vojnih objekata, ministara.....) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maxmax odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Sa nepravdom se jako teško boriti i stvarno moraš biti jak da sve to ignoriraš i izboriš se za sebe u životu. A što se tiče tih lovaca nisu to lovci prijatelju to su ###### pa kako se god oni zvali nažalost i hrvatski generali. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 29. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Što se tiće tog vojnog objekta ja sam tamo jako često bijo to mi više lići na privatluk ,A i često se priča da če preć u privatne ruke tako da to nije od nikakvog strateškog značaja da se o njemu nebi smjelo pričat(bar jatako mislim a i nism nikog uvrijedio sa ISTINOM Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 29. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Neču više o tome poenta je bila da što si na večem polžaju lakše ti je doč do svega Dali ste zaboravili da ste oružje uzeli u ruke i iz tog razloga 91g jer ako smo se za to borili žao mi je onih što su poginuli (a koliko vidim i ovdje se dodjeljuju zvijezdice znači da nismo svi jednaki mada smo svi u istim G:::::::::A Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.