naivac36 objavljeno: 5. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 5. veljača 2008. Molim savjet Prodao sam stan pokojne matere, prodao i svoj veliki, a kupio mali za zenu i sebe te sve dao sinu da izgradi kucu. Kako smo dosta stari sve je knjizeno na ime sina i ste strane nema problema. Medjutim kako ce se uskoro vjerovatno ozeniti postavilo se logicno pitanje, sto sada ako se njemu nedaj Boze sto dogodi, sta ce biti s nama? Zeljeli bi neki pravni dokument kojim bi se mali stan u kojem zivimo mogao vratiti u nase vlasnistvo do smrti oboje. Nadam se da sam bio jasan u postavljenom pitanju.Molim savjet Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
milja odgovoreno: 5. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2008. Koliko sam ja shvatila taj stan u kojem ste vi i vaša supruga je u vlasništvu vašeg sina. Ako želite da stan glasi na vas i suprugu neka vam sin taj stan daruje, odnosno sklopite ugovor o darovanju sa sinom i tako ćete postati vlasnici stana. Ukoliko imate još pitanja slobodno pitajte. naivac36 je napisao: Molim savjet Prodao sam stan pokojne matere, prodao i svoj veliki, a kupio mali za zenu i sebe te sve dao sinu da izgradi kucu. Kako smo dosta stari sve je knjizeno na ime sina i ste strane nema problema. Medjutim kako ce se uskoro vjerovatno ozeniti postavilo se logicno pitanje, sto sada ako se njemu nedaj Boze sto dogodi, sta ce biti s nama? Zeljeli bi neki pravni dokument kojim bi se mali stan u kojem zivimo mogao vratiti u nase vlasnistvo do smrti oboje. Nadam se da sam bio jasan u postavljenom pitanju.Molim savjet Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
milja odgovoreno: 5. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2008. Ili neka sin napiše oporuku kojiom bi vi naslijedili stan u slučaju njegove smrti....ako naravno time nebi povrijedio nužni dio supruge i djece ako ih ima... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.