matee22 objavljeno: 7. veljača 2008. objavljeno: 7. veljača 2008. molila bih za jedan savjet.Moj djed je prijavio djevojku mog ujaka kod sebe i to na stalno prebivalište.Međutim,kasnije je ustanovljeno da je žena psihički bolesnik i stvara mu probleme.Inače ona dolazi jedanput mjesečno kod njega, i kad dođe uvijek problemi.Policija,hitna.Optužuje da ju netko napada (što uopće nema smisla). I sad bi ju djed htio odjaviti,ali to se ne može bez njezinog potpisa (koji ona naravno neće dati). Dali se što može poduzeti ili samo preko državnog odvjetništva? Zahvaljujem Citiraj
nikoleta odgovoreno: 7. veljača 2008. odgovoreno: 7. veljača 2008. Točno je da je vaš djed ne može odjaviti, međutim može napisati jedan podnesak nadležnoj policijskoj postaji, prema mjestu prebivališta. Naime, on će kao najmodavac izjaviti da je ta osoba odselila sa njegove adrese, da tu više ne prebiva. Nakon što se provede postupak, istoj se neće odjaviti prebivalište ali će se staviti napomena da osoba ne živi na toj adresi. Citiraj
matee22 odgovoreno: 8. veljača 2008. Autor odgovoreno: 8. veljača 2008. Hvala..ja sam mislila da se ni to ne može,jer kad sam pitala njih (policiju) rekli su da se ništa ne može osim odvjtništva.. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.