sterop objavljeno: 8. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 8. veljača 2008. Imam DIGI TV već godinu dana a ujedno plaćam i HTV na koji način da raskinem ugovor sa HTVom.. (Ajmo pravnici disu ideje) :tuzan: očigledno da niko nezna ili ste se urotili protiv mene :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: :tuzan: Ajde Zex trgnise ovaj forum mi izgleda slabo posijećen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 10. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2008. Hvala svima na tako iscrpnim odgovorima.....moram na :dop: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 12. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. Pošaljete im zahtjev za raskid ugovora s tim da im ostavite primjereno vrijeme da to provedu. sve informacije na broj telefona HRT-a s računa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 12. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. Nazivo ja i pito oni kažu ovako vi raskidate ugovor sa HTVom njihov inkasator dolazi i zapečati televizor i više nemoram plačat pretplatu ,Ali zar televizor samom kupnjom nije moj pa ja sam ga sa svojim novcem kupio ne novcem od HTVa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marin7 odgovoreno: 12. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. Ne mozes raskinuti ugovor sa HTV-om...ukratko jer su oni drzavna televizija i lupaju reket na taj nacin.... ...osim da ti stvarno odjavis i zapecatis tv...pa ih onda vise nikad ne pustis u stan....i kad ti dodju na vrata kazes da nemas tv...i ja placam duplu pretplatu... ...kablovsku unutar koje imam HTV...i HTV opet....dupli HTV Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 12. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. Koji glup zakon (dobro pa nemoram plaćat i za monitor na kompu) pa jel im nije dosta od zarade na reklamama kako onda neplačam Novu TV i RTL pošto i njh gledam po ovom pitanju stvarno sam momački laik............. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 16. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 16. veljača 2008. Našao jedan stari TV kod susjeda na tavanu njemu kerpo sad ih zovem da ga zapečate i raskinem ugovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.